Huvilat pitkäaikaisvuokraukseen

Hulppean huvilan pitkäaikaisvuokraus, mitä ja miten

 

Monet työnantajat miettivät tällä hetkellä, mikä on oman yrityksen työnantajakuva ja mikä on oman toiminnan veto- ja pitovoima henkilöstöön liittyen. Yritykset etsivät perinteisten työhyvinvointi, liikunta- ja kulttuuriseteleiden, pikkujoulujen ja muiden lisäksi uusia mahdollisuuksia. Yksi tällainen voisi olla pitkäaikainen hulppean huvilan vuokraus Vierumäeltä pidemmäksi aikaa yrityksen omaan käyttöön.

Miten pitkäaikaisesti vuokrattua huvilaa voi käyttää

 

Mahdollisuuksia on valtavasti. Tutumpia on esimerkiksi käyttää huvilaa etätyöpaikkana. Vaikkapa markkinointiporukka voi tarvita rauhallisen tilan uuden markkinointistrategian luomiseen. Tai tuotekehityksellä voi olla tarpeita tehdä joku rutistus kriittisessä vaiheessa olevan tuotteen hiomiseen. Tai projektiporukka tarvitsee oman rauhallisen tilan, johon myös levittää materiaalinsa. Tällöin oma rauhallinen tila erillään muusta hektisestä toiminnasta on lähes must. Ja vapaa-ajalla luonnonrauha tai vaikkapa hikiliikunta virkistää porukan mielen ja kehon kummasti

Henkilöstön palkitseminen. Tämä on yhä tärkeämpi elementti yritystoiminnassa. Tämä voi olla vaikka pitkä viikonloppu Vierumäen rajattomissa mahdollisuuksissa tai vaikkapa viikon erityspalkinto työntekijälle perheineen. Hulppea huvila, jossa kaikki on valmiina, palkitsee varmasti ikimuistoisesti työntekijän, joka on palkintonsa ansainnut.

Ja puhumattakaan erilaisista koulutuksista, johtoryhmän palavereista, tiimipalavereista, asiakas tilaisuuksista, pikkujouluista ja muista juhlista jne Tällaiset perinteiset mahdollisuudet huvilan käyttöön ovat myös rajattomat.

Premium resortsilla on nyt tarjolla huviloita myös tällaiseen pitkäaikaiseen vuokraukseen. Yrityksen kannalta huvilan käyttö voi olla hyvin monipuolista, edellä on kerrottu vain muutamista mahdollisuuksista. Organisaatioissa on varmasti paljon muitakin aivan uudentyyppisiä tarpeita tällaisen tilan käyttöön. Eräs asiakkaamme kokeili tätä pitkäaikaisvuokrausta ja heidän kayttöasteensa oli lähes 100%, eli käyttöä kyllä löytyy, kunhan organisaatio lähtee rohkeasti mukaan tämäntyyppiseen toimintaan.

Jos kiinnostuit asiasta, olethan yhteydessä Premium resortsiin. Löydämme varmasti molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun niin kustannuksiin, pakettiin kuin joustavaan varaus- ja muuhun palveluunkin.

info@premiumresorts.fi

Telephone +358 503817737

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.