Laatulomailua vai unelmien etätyöskentelyä

Premium Resortsin hulppeat huvilat sijaitsevat keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Täyden palvelun majapaikat soveltuvat niin virkistäväksi lomakohteeksi kuin stressittömäksi etätyöympäristöksi.

Kuluneet viime vuodet eivät ole olleet kokouspalveluja tarjoaville yrityksille helppoja. Ensiluokkaisia huvilapalveluita yritys- ja yksityisasiakkaille tarjoava Premium Resorts Oy tuli markkinoille ajoista haasteellisimpana, mutta tasokas tuote kuitenkin löysi keinot selviytyä ulkoisista olosuhteista huolimatta. Alun perin erityisesti yritysten kokous- ja virkistyskäyttöön lanseeratut huvilapalvelut ovat löytäneet myös ylellisyyttä ja helppoutta arvostavat yksityisasiakkaat. 

– Rakennamme, myymme ja vuokraamme laadukkaita lomakohteita, joissa palvelut ja luonto ovat lähellä ihmistä. Lomailu on helppoa, kun voi keskittyä oleelliseen. Työnteosta puolestaan pääsee irtautumaan nopeasti, kun oven ulkopuolella on aisteja stimuloiva luonto lukuisine harrastusmahdollisuuksineen, kuvailee Premium Resortsin toimitusjohtaja Jarno Purtsi

Purtsi tietää, mistä puhuu. Viime vuosina hän on hoitanut omia etäpalaverejaan jopa hiihtoladuilta. 

Nykyaikaisten huviloiden tilat ja ympäristö ovat otollisia työnteon ja vapaa-ajan optimaaliseen yhteensovittamiseen. Etätyön kulta-aikana osa yrityksistä onkin keksinyt vuokrata huviloita useammaksi vuodeksi työntekijöiden virkistyskäyttöön.

– Kutsuisin tätä unelmien etätyökohteeksi, josta saa taatusti virtaa työssäjaksamiseen, Purtsi toteaa Premium Resortsin Vierumäen kohteelta. 

– Hiihtoladuilta tai golfkentältä on mukava pulahtaa illaksi poreammeeseen tähtitaivasta ihailemaan. Siivouksesta ei tietenkään tarvitse huolehtia, kuten ei ruoanlaitostakaan, sillä asiakkaan halutessa myös ruoka toimitetaan huvilan ovelle. Jos taas työskentely tai urheilu ovat saaneet kehon jumiin, paikalle voi kutsua urheiluhierojan sitä avaamaan.

Uusia kohteita näköpiirissä

Premium Resortsin ensimmäiset laadukkaat, suomalaisvalmisteiset hirsitalot keskellä ulkoilumaastoja, hyvinvointipalveluja sekä golfkenttiä sijaitsevat Vierumäellä. Tyylikkäät hirsihuvilat hyvien kulkuyhteyksien päässä ovat houkutelleet myös perheitä hengähdystauolle arjen kiireistä.

– Maisemanvaihdoksen vaikutusta arjesta palautumiseen ei pidä väheksyä. Luonnon rauhan ja kodista irtautumisen merkitys hyvinvoinnille on valtava etenkin nyt, kun isolla osalla ihmisistä päivät kuluvat samojen seinien sisällä kaupunkiolosuhteissa. Virkistävä luonto tekee tehtävänsä ja laskee stressitasoja täällä nopeasti, Purtsi muistuttaa.

Vierumäen huviloiden rinnalle on suunnitteilla uusia unelmakohteita merelliseen ympäristöön Loviisaan sekä Rukalle laskettelukeskuksen tuntumaan. Helppoa mökkiasumista tai sijoituskohdetta etsiville tulee myös myyntiin lomaosakkeita.

– Olemme tehneet kohteiden ostamisen ja vuokraamisen mahdollisimman yksinkertaiseksi. Lomaosakkeen ostaminen voi olla samanaikaisesti panostus omaan hyvinvointiin sekä kannattava sijoituskohde. Operoimme kaiken ulosvuokraukseen liittyvän omistajan puolesta, Purtsi kertoo.

Turvallista lomailua

Premium Resorts on reagoinut pandemiatilanteeseen panostamalla digitaaliseen varausprosessiin, jossa jokainen ihmisten välinen kohtaaminen on vältettävissä. Asiakas saa avaimen mökkiin tervetuloviestin yhteydessä. Avain aktivoituu, kun varausmaksu on maksettu ja varaus alkaa. – Upouusissa mökeissämme puhtaan luonnon keskellä on turvallista vierailla myös pandemian aikana. Asiakashallintajärjestelmämme mahdollistaa sen, että huvilalla voi vierailla täysin omassa rauhassa ja ilman kontakteja muihin asiakkaisiin tai henkilökuntaan, Purtsi lupaa.

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.