Kesäloma Vierumäellä – Majoitus, aktiviteetit ja inspiraatio

Hei kesän ystävä! Oletko jo suunnitellut kesälomasi? Jos et, niin tässä tulee loistava vinkki: Vierumäki! Vierumäki tarjoaa monipuolisia ja hauskoja aktiviteetteja kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tee Premium Resortsin huviloista kesän kiintopisteesi ja nauti lämmöstä ja hauskoista aktiviteeteista. Tässä muutamia syitä, miksi Vierumäki on kesän paras kohde:

Lajit ja harrastukset

Vierumäellä voit kokeilla erilaisia lajeja ja harrastuksia, kuten frisbeegolfia, tennistä, salibandya, jalkapalloa, luistelua, jousiammuntaa… Tai miltä kuulostaisi kesäinen SUP-lautailu tai kanoottiretki lähialueelle? Hien saa pintaan myös kuntosalilla tai osallistumalla ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Vierumäellä on myös suuri Flowpark-seikkailupuisto, jossa pääset kiipeilemään ja liukumaan puiden latvoissa.

GOLF

Vierumäki on golfarin unelmapaikka: täällä voi pelata niin aloittelija kuin kokenut harrastaja. Pelaajana pääset nauttimaan kahdesta erilaisesta kentästä: Classicista ja Cookesta. Classic on Suomen ensimmäinen PGA-kenttä, joka tarjoaa haastetta ja elämyksiä kaiken tasoisille pelaajille. Cooke on moderni ja vaihteleva kenttä, joka sopii erityisesti aloittelijoille ja perheille. Molemmat kentät ovat tietenkin ylläpidoltaan huipputasoa ja maisemiltaan kauniita. Vierumäki Golf tarjoaa myös laadukkaan harjoitusalueen, ammattitaitoista opetusta, viihtyisän klubiravintolan ja monia muita palveluja.

LUONTO jA VESI

Vierumäellä pääset nauttimaan luonnon kauneudesta ja rauhasta. Voit patikoida, pyöräillä tai ratsastaa upeissa maisemissa. Heitä pyyhe olalle aktiviteettien jälkeen ja suuntaa uimaan jollekin kolmesta järvestä: hyppää Valkjärven veteen hyppytornista, nauti perheille sopivasta Saarijärven Letturannasta tai kiertele ja ihastele Suurijärven rantapolkuja.

TAPAHTUMAT JA ELÄMYKSET

Tee lomastasi entistä ikimuistoisempi osallistumalla tapahtumiin: voit esimerkiksi seurata huippu-urheilijoiden harjoituksia ja kilpailuja, nauttia musiikista ja kulttuuri sekä osallistua erilaisiin teemapäiviin ja -viikkoihin. Myös kahdenkeskinen aika kumppanisi kanssa onnistuu: Vierumäki tarjoaa lastenhoito ja -ohjelmapalveluita hetkiin, jolloin haluat olla kahden kesken. Kurkkaa Kurkkaa kesän tapahtumat Vierumäen tapahtumakalenterista ja suunnittele kesälomasi Vierumäellä.

Kahvilat ja ravintolat

Vierumäellä on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voit herkutella niin suomalaisilla kuin kansainvälisilläkin ruoilla ja juomilla. Maistui sinulle sitten kahvilanaposteltava tai fine dining, Vierumäeltä löydät vaihtoehdot kahviloista gastronomisia elämyksiä tarjoavaan Ravintola V:hen.

Premium Resortsin huvilat ovat myös kotikokkien suosikkeja: modernit kodinkoneet ja terassilta löytyvä grilli tarjoavat upeita kokkausmahdollisuuksia. 

PÄIVÄRETKET LÄHISTÖLLE

Vierumäeltä ja lähitienoilta löytyy tekemistä useammalle kesäpäivälle. Heinolan keskustassa voit tutustua museoihin ja taidemuseoon, kesäteatterissa voit nauraa Flirttikurssi +55 -komedialle tai nauttia musiikista. Heinolasta löydät myös kauniita puistoja, rantoja sekä kahviloita ja ravintoloita. Lahden useat kesäaktiviteetit ovat vain lyhyen automatkan päässä. Perheille kesän ehdoton vinkki on Kilkkilän kotielänfarmi Vuolenkoskella. Kotieläinfarmilla pääsee tutustumaan muun muassa strutseihin. Matkalla voi pysähtyä ihastelemaan Kimolan kanavaa.

Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Vierumäki ja lähialueet! Lyö kesälomasuunnitelmat lukkoon ja varaa oma Premium Resorts -huvilasi heti! Voit tehdä varauksen helposti suoraan tuosta alta.

Nähdään pian Vierumäellä!

Kesäterveisin, Premium Resorts

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.