Premium – jäsenyys – joustavaa kilpailuetua yrityksille

Etsitkö tapaa yllättää ja palkita tiimisi tai asiakkaasi tavalla, joka jättää unohtumattoman vaikutuksen? Premium Resorts tarjoaa sinulle mahdollisuuden astua luksuksen maailmaan Vierumäen urheilukeskuksen naapurissa sijaitsevissa ylellisissä vuokrahuviloissa. Näiden huviloiden ainutlaatuinen sijainti antaa mahdollisuuden nauttia urheilun ja liikunnan monipuolisesta tarjonnasta ympäri vuoden – ja mikä parasta, huvilat tarjoavat huippumukavuuden ja rentoutumisen kauniissa ympäristössä. Kun nämä yhdistää liike-elämän työympäristöksi, neuvottelutapahtumaksi tai kannustimeksi, sinun käsissäsi on lyömätön yhdistelmä. Oletko valmiina ainutlaatuiseen kilpailuetuun?

Miksi Premium-jäsenyys

Premium – jäsenyydellä yritykselläsi on vapaus käyttää Premium Resortsin majoitusvaihtoehtoja ympärivuoden kiinteään hintaan. Voit vapaasti valita milloin ja mihin tarkoitukseen haluat käyttää yöpymiset.

Eksklusiivisuus: Premium-jäsenyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden erottua ja tarjota työntekijöillesi tai asiakkaillesi jotain ainutlaatuista. Huvilat tarjoavat yksityisyyttä ja luksusta, jonka muokkautuu juuri teille sopiviin aikoihin. Yritysten omistamat mökit ovat tuttu historian havinasta, mutta nyt teillä on mahdollisuus tarjota henkilökunnalle täysin uniikki etu, jota kilpailijoiltasi puuttuu!

Vaivattomuus ja joustavuus: Sinun tarvitsee vain valita päivät ja antaa meidän huolehtia lopusta. Voit keskittyä nauttimaan hetkestä tai saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi, oli kyse henkilökunnan iltamista tai tärkeästä asiakaskokouksesta – Premium Resortsin majoitusvaihtoehdot ovat käytössäsi kesästä talveen.

Monipuoliset mahdollisuudet: Olipa kyseessä tiimipalkinnot, luova kokousympäristö tai vaikka asiakastapaaminen upeassa ympäristössä, Premium-jäsenyys tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri tilanteisiin. Vierumäen palvelut ovat käytössäsi – halusitte sitten piristää vierailuanne kierroksella golfia, rentoutua uimahallissa tai

Hinta: Premium – jäsenyyden avulla majoittumiset ovat hinnoiteltu maltillisesti ja pääset nauttimaan

Premium-jäsenyys: Ainutlaatuista Käyttöoikeutta Yrityksellesi

Kun haluat tarjota tiimillesi tai asiakkaillesi vain parasta, Premium-jäsenyys on ratkaisu. Aika on arvokasta, ja siksi tarjoamme sinulle eksklusiivista käyttöoikeutta huviloihimme. Premium-jäsenenä saat käyttöösi kymmenen ylellistä yöpymistä vuodessa – voit valita, haluatko käyttää ne unohtumattomiin tiimipalkintoihin vai tehokkaisiin kokouksiin inspiroivassa ympäristössä. Premium Resortsin kaikki huvilat ovat käytössäsi – kaipaat paritalon ketteryyttä tai Mammuttilinnan kokouspalveluita.

Hinnat

Premium 5 yötä 2 650€

Premium + 10 yötä – 4 500€

Jäsenyys on voimassa sovitusta aloituspäivästä tai ostohetkestä 12kk.

 

 

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.