VIERUMÄKI PREMIUM VILLAS III Talo 9c

Vierumäen mäntykaalle erinomaiselle paikalle valmistuva upea erillistalo, jossa viimeistellyt materiaalit ja tehokkaasti suunniteltu laadukas Hirsitalo.

Ovelta avautuu upea luonto kangasmetsineen, hiihtolatuineen ja luontopolkuineen. Terassilta on maisema kauniille metsälammelle, joka saa sielun rauhoittumaan.

Tässä keitaassa täyttyy niin etätyöskentelyn,kuin lomarauhoittumisen tärkeimmät elementit. Vierumäen ja Suomen Urheiluopiston palvelut ovat välittömässä läheisyydessä ja huippuluokan golfkentille on avauslyönnin verran matkaa. Talot rakennetaan laadukkasta painumattomasta Honkarakenteen hirrestä.

Pyydä tarkemmat tiedot kuten pohjapiirros, asemapiirros, rakennustapaseloste ja huonekortit. Sisustussuunnitelmissa on valittavissa suoraan 4 eri sisustussuunnitelmaa.    

Tonttien omistus on kiinteistön hallinnanjakosopimuksella ja kiinteistönylläpitopalvelut tarjotaan palvelusopimuksella huomioiden ylläpidon laatu, varmuus ja helppous.

Tarvittaessa muokkaamme suunnitelmia toiveidenne mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät rakennustapaselosteesta, hinnoitteluasiakirjasta sekä rakennuspiirrustuksista.

KIINNOSTUITKO?

Jarno Purtsi
+358 50 381 7737

MUUT RAKENTEILLA OLEVAT KOHTEEMME

RAKENTEILLA OLEVAT kohteet KARTalla