TIETOA MEISTÄ

Premium Resorts syntyi halusta saattaa yhteen suomalainen luonto, paras kotimainen osaaminen ja laatutietoiset asiakkaat. Tarjoamme ylellistä vapaa-ajan asumista tarkoin valituissa kohteissamme. Lomakylissämme pidät joustavasti huolta mielen ja kehon hyvinvoinnista.

Uskomme suomalaisuuden, erityisesti puhtaita ja raikkaita elämyksiä eri vuodenaikoina tarjoavan suomalaisen luonnon, olevan matkailualalla vahvuus myös kansainvälisesti. Haluamme mahdollistaa luonnosta ja liikunnasta nauttimisen laadukkaimmissa loma-asunnoissa, joita pystymme toteuttamaan. Rakennamme huvilamme laadukkaista materiaaleista luontoa kunnioittaen.

Uskalla unelmoida ja anna meidän auttaa unelmien toteuttamisessa. Kohteemme soveltuvat sekä omistamiseen että lyhyempiaikaiseen lomailuun. Olemme matkailualan ammattilaisia ja olemme koonneet rakentamisen parhaat voimat yhteen luodaksemme juuri teidän unelmiinne soveltuvan loma-asumisen ratkaisun.

YHTEYSTIEDOT

JARNO PURTSI
Myynti, toimitusjohtaja
+358 50 381 7737

jarno.purtsi@premiumresorts.fi

Hygienia ja turvallisuus

Upouusissa mökeissämme puhtaan luonnon keskellä on turvallista vierailla myös pandemian aikana. Premium Resorts on reagoinut pandemiatilanteeseen panostamalla digitaaliseen varausprosessiin, jonka avulla huvilalla voi vierailla täysin omassa rauhassa ja ilman kontakteja muihin asiakkaisiin tai henkilökuntaan.

Tervetuloviestin yhteydessä asiakas saa avaimen, joka aktivoituu, kun varausmaksu on maksettu ja varaus alkaa. Vierailun loputtua siivoojamme suorittavat huolellisen loppusiivouksen, jotta mökki on puhdas seuraavia asiakkaita varten. Tervetuloa Vierumäelle!

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.