VIERUMÄKI PREMIUM VILLAS II

Vierumäen parhaalle paikalle rakentuu vuosien 2021-2023 aikana korkealuokkainen ja harmoninen Hirsilomakylä, joka toimii erinomaisesti ympärivuotisessa käytössä.

Ovelta avautuu upea luonto kangasmetsineen, hiihtolatuineen ja luontopolkuineen. Terassilta on maisema kauniille metsälammelle, joka saa sielun rauhoittumaan.

Tässä keitaassa täyttyy niin etätyöskentelyn,kuin lomarauhoittumisen tärkeimmät elementit. Vierumäen ja Suomen Urheiluopiston palvelut ovat välittömässä läheisyydessä ja huippuluokan golfkentille on avauslyönnin verran matkaa. Talot rakennetaan laadukkasta painumattomasta Honkarakenteen hirrestä.

Alueelle on valmistunut  5 yksityisomistuksessa olevaa erillistaloa ja rakenteilla on 2 paritalohuoneistoa.  Huoneistot ovat pinta-alaltaan 122m2 kokoisia ja käsittävät 4 makuuhuonnetta, olohuonekeittiön sekä 2 wc:tä, pesuhuoneen ja saunan, ulkovaraston sekä terassin.

Tonttien omistus on kiinteistön hallinnanjakosopimuksella ja kiinteistönylläpitopalvelut tarjotaan palvelusopimuksella huomioiden ylläpidon laatu, varmuus ja helppous.

Sisustussuunnitelmissa on valittavissa suoraan suunnitellut mallistomme

Tarvittaessa muokkaamme suunnitelmia toiveidenne mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät rakennustapaselosteesta, hinnoitteluasiakirjasta sekä rakennuspiirrustuksista.

KIINNOSTUITKO?

Jarno Purtsi
+358 50 381 7737

MUUT RAKENTEILLA OLEVAT KOHTEEMME

RAKENTEILLA OLEVAT kohteet KARTalla