Rakenteilla olevat kohteemme

Vierumäki Premium villas II

Vierumäen parhaalle paikalle rakentuu vuosien 2021-2023 aikana korkealuokkainen ja harmoninen Hirsilomakylä, joka toimii erinomaisesti ympärivuotisessa käytössä.

Ovelta avautuu upea luonto kangasmetsineen, hiihtolatuineen ja luontopolkuineen. Terassilta on maisema kauniille metsälammelle, joka saa sielun rauhoittumaan.

Tässä keitaassa täyttyy niin etätyöskentelyn,kuin lomarauhoittumisen tärkeimmät elementit.  Vierumäen ja Suomen Urheiluopiston palvelut ovat välittömässä läheisyydessä ja huippuluokan golfkentille on avauslyönnin verran matkaa. Talot rakennetaan laadukkasta painumattomasta Honkarakenteen hirrestä.

Alueelle rakennetaan 4 paritalohuoneistoa (F,G,H,I) sekä 5 erillistaloa (A, B, C, D, E) . Huoneistot ovat pinta-alaltaan 122m2 kokoisia ja käsittävät 4 makuuhuonnetta, olohuonekeittiön sekä 2 wc:tä, pesuhuoneen ja saunan, ulkovaraston sekä terassin.

 

Tonttien omistus on kiinteistön hallinnanjakosopimuksella ja kiinteistönylläpitopalvelut tarjotaan palvelusopimuksella huomioiden ylläpidon laatu, varmuus ja helppous.

Sisustussuunnitelmissa on valittavissa suoraan suunnitellut mallistomme:

Tarvittaessa muokkaamme suunnitelmia toiveidenne mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät rakennustapaselosteesta, hinnoitteluasiakirjasta sekä rakennuspiirrustuksista.

Premium Villas Vierumäki II kartta

Tonttiosuus

Premium Villas Vierumäki II hinnat

Kiinnostuitko?

Jarno Purtsi
+358 50 381 7737

Tutustu valmiisiin kohteisiin virtuaalikierroksen avulla

MUUT RAKENTEILLA OLEVAT KOHTEEMME

RAKENTEILLA OLEVAT kohteet KARTalla

Vieritä ylös