VIlla SNOW

60 M2 | 1 MH | 4 HLÖ

Premium Villas Vierumäki sijaitsee keskellä järvi-Suomea vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä ja Helsingistä. Tyylikkäät hirsihuvilamme tarjoavat luksusta perheille ja kaveri- sekä työporukoille luonnon ääreltä. Skandinaavisilla tyylillä sisustetut huvilat isoilla panoramaikkunoilla ja ulkoporeammeilla takaavat unohtumattoman hengähdyshetken arjen keskellä.

Korkeatasoiset loma-asunnot sijaitsevat aivan Vierumäen palvelujen ytimessä keskellä Suomen parhaimpia liikuntapaikkoja.

Suitessa on masterbedroom ja avarassa olohuoneessa vuodesohva, jolloin 4 henkilöä majoittuu mukavasti. Avara olohuonekeittiö toimii hienosti myös illanvietoissa. Huvilat toimivat erinomaisesti myös kokouksiin. Suite on varusteltu laadukkailla Grundig kodinkoneilla ja astiastot ovat 4 henkilölle.

Huoneistossa on tilava sauna, iso terassi ja erillisellä varauksella myös käytettävissä poreamme. Poreammeen vuokra on 100€ vuorokausi. Ulkogrillin vuokra on 20€ vuorokausi. Villa Snow  löytyy varauskalenteristamme Suite-nimellä.

Varustelu

– Makuuhuone
– Olohuone vuodesohvalla
– Grundig kodinkoneet
– Astiasto
– Tilava sauna
– Iso terassi
– Ulkoporeamme (100€/vrk)
– Wifi
– Ilmastointi

Lisätiedot

Ajantasainen hinnoittelu varauskalenterissa.
Hinta sisältää aina liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Tutustu huvilaan virtuaalikierroksen avulla

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.