TERVETULOA PREMIUM RESORTSIIN!

Premium Resortsin hulppeat vuokrahuvilat sijaitsevat keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Täyden palvelun majapaikat soveltuvat niin virkistäväksi lomakohteeksi kuin stressittömäksi etätyöympäristöksi. Premium Resortsin ensimmäiset laadukkaat, suomalaisvalmisteiset hirsitalot keskellä ulkoilumaastoja, hyvinvointipalveluja sekä golfkenttiä sijaitsevat Vierumäellä.

LUKSUSTASON HONKA-HUVILAMME VIERUMÄELLÄ

Sijainti on täydellinen, sillä Vierumäen monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus tarjoaa puitteet ja kymmeniä urheilulajeja koettavaksi ympäri vuoden. Unohtamatta kahden sadan metrin päästä löytyvää kahta golf-kenttää sekä 9 väylän par 3 harjoituskenttää. Myös muut liikuntapaikat ovat Premium Resortsin vuokramökkien välittömässä läheisyydessä.

Vierumäellä voit nauttia kauniista luonnosta, puhtaasta ja raikkaasta ilmasta ja turvallisesta ympäristöstä. Täällä on tilaa hengittää ja hengähtää. Vierumäellä löytyy myös ratsastusta ympärivuoden. Huviloihin voi tilata myös ruokailut catering palvelusta.

Huviloihin saat avaimen sähköisesti. Check in on klo 16.00 ja check out klo 12.00. Vuokraus sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet.

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.