VIlla MOCCA

110 m2 | 3 mh | 8 hlö

Premium Villas Vierumäki sijaitsee keskellä järvi-Suomea vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä ja Helsingistä. Tyylikkäät hirsihuvilamme tarjoavat luksusta perheille ja kaveri- sekä työporukoille luonnon ääreltä. Skandinaavisilla tyylillä sisustetut huvilat isoilla panoramaikkunoilla ja ulkoporeammeilla takaavat unohtumattoman hengähdyshetken arjen keskellä.

Korkeatasoiset loma-asunnot sijaitsevat aivan Vierumäen palvelujen ytimessä keskellä Suomen parhaimpia liikuntapaikkoja.

Huoneistoissa voit nauttia luonnonläheisyydestä kaikkine mukavuuksineen. Huoneistoissa on 3 makuuhuonetta ja avarassa olohuoneessa vuodesohva, jolloin 8 henkilöä majoittuu mukavasti. Huvilat toimivat erinomaisesti myös kokouksiin. Huoneistot on varusteltu laadukkailla Grundig kodinkoneilla ja astiastot ovat 8 henkilölle.

Huoneistossa on tilava sauna, iso terassi ja erillisellä varauksella myös käytettävissä poreamme.

Villa Mocca paritalohuoneisto löytyy varauskalenteristamme huoneistonumeroilla 2 C ja 2 D.

Varustelu

– 3 makuuhuonetta
– Olohuone vuodesohvalla
– Grundig kodinkoneet
– Astiasto 8 henkilölle
– Tilava sauna
– Iso terassi
– Erillisvuoteet
– Wifi
– Ilmastointi

Lisätiedot

Hinta alkaen 580 €
Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.
Villa Mocca huonekortit

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOMMENTTI
Lämpimän ruskean sävyiseksi käsitellyt puupinnat on yhdistetty muuten vaaleaan kokonaisuuteen. Puun rinnalle on tuotu luonnollista kivikuosia ja hentoa marmoria. Ne viestivät luonnon monimuotoisuudesta ja ajattomuudesta. Raikkaat sinisen sävyt tuovat pohjoisen tuulahduksen ja tekevät kokonaisuudesta rauhoittavan.

Tutustu huvilaan virtuaalikierroksen avulla

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.