VIlla Grey

110 m2 | 3 mh | 8 hlö

Premium Villas Vierumäki sijaitsee keskellä järvi-Suomea vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä ja Helsingistä. Tyylikkäät hirsihuvilamme tarjoavat luksusta perheille ja kaveri- sekä työporukoille luonnon ääreltä. Skandinaavisilla tyylillä sisustetut huvilat isoilla panoramaikkunoilla ja ulkoporeammeilla takaavat unohtumattoman hengähdyshetken arjen keskellä.

Korkeatasoiset loma-asunnot sijaitsevat aivan Vierumäen palvelujen ytimessä keskellä Suomen parhaimpia liikuntapaikkoja.

Huoneistoissa voit nauttia luonnonläheisyydestä kaikkine mukavuuksineen. Huoneistoissa on 3 makuuhuonetta ja avarassa olohuoneessa vuodesohva, jolloin 8 henkilöä majoittuu mukavasti. Huvilat toimivat erinomaisesti myös kokouksiin. Huoneistot on varusteltu laadukkailla Grundig kodinkoneilla ja astiastot ovat 8 henkilölle.

Huoneistossa on tilava sauna, iso terassi ja erillisellä varauksella myös käytettävissä poreamme.

Villa Grey paritalohuoneisto löytyy varauskalenteristamme huoneistonumeroilla 3 E ja 3 F.

Varustelu

– 3 makuuhuonetta
– Olohuone vuodesohvalla
– Grundig kodinkoneet
– Astiasto 8 henkilölle
– Tilava sauna
– Iso terassi
– Erillisvuoteet
– Wifi
– Ilmastointi

Lisätiedot

Hinta alkaen 580 €
Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.
Villa Grey huonekortit

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOMMENTTI
Kuparin lämpö korostuu kauniisti mustaa taustaa ja harmaaksi käsiteltyjä puupintoja vasten, ne tekevät kokonaisuudesta tyylikkään. Rimakattoon integroitu led-valaistus muodostaa näyttävät yksityiskohdat ja suuret ikkunat yhdistävät luonnon osaksi sisustusta. Oranssin lämpimät sävyt luovat pesämäistä tunnelmaa talvenkin keskelle.

Tutustu huvilaan virtuaalikierroksen avulla

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.