Upeat golf-kentät ja hulppeaa majoitusta Vierumäellä

Vierumäellä vietät upeita hetkiä golfia pelaten ja Premium Resortsin villoissa majoittuen. Keskellä kauneinta Järvi-Suomea sijaitseva Vierumäki Golf tarjoaa kaiken tasoisille golfaajille pelattavaa, olitpa sitten lajia aloitteleva pelaaja tai jo pitkään viheriöllä viihtynyt konkari. Vain reilun tunnin päässä Helsingistä sijaitsevalla Vierumäellä on pitkä urheiluhistoria niin golfin kuin muidenkin lajien osalta.

 Vierumäki Golf tarjoaa golfia yhteensä 45 reiän verran:

18-reikäinen Classic, joka on haastanut pelaajia jo vuodesta 1988. Kenttä vaatii lyönneiltä suunnitelmallisuutta ja tarkkuutta.

18-reikäinen Cooke, vuonna 2006 avattu championship-tason kenttä haastaa niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin, taaten kaikille peli-ilon.

9-reikäinen Coach on kenttä, joka takaa otollisen ympäristön golfin harjoittelulle.

Tasokasta majoitusta Vierumäellä

Upeat villamme ovat täydellinen majoitusvaihtoehto niin golfia pelaaville perheille kuin ystävä- ja työporukoillekin. Vierumäen golfkentät sijaitsevat vain kilometrin päässä huviloistamme, matka toimii mainiona alku- ja loppuverryttelynä ennen ja jälkeen pelin.  

Villamme Vierumäellä majoittavat 4–12 henkeä. Erilaisin teemoin sisustetuista huviloista löytyy isot terassit, tilavat saunat ja erikseen varattavissa olevat poreammeet. Oli siis porukkasi iso tai pieni, olemme varmoja, että löydät sopivan majoitusvaihtoehdon valikoimistamme.

Tutustu upeisiin villoihimme ja löydä itsellesi täydellinen majoitusvaihtoehto:

Villa Snow, 4 henkeä

Villa Wood, 8 henkeä

Villa Mocca, 8 henkeä

Villa Grey, 8 henkeä

Mammuttilinna, 12 henkeä

Halutessasi voit tehdä lisätä vierailuusi vielä enemmän luksusta, ja saada ruoat toimitettuna suoraan ovellesi. Mikäli keho on jumissa golf-kierroksen jälkeen, voit kutsua urheiluhierojan lievittämään kipuja suoraan villalle. Olosuhteet ovat siis otolliset golf-kierroksen jälkeiselle rentoutumiselle.

VUOKRAA HUVILA

Katso vapaat päivät ja varaa oma rentoutumislomasi!

Vinkki: yllätä ystäväsi, perheesi tai rakkaasi huvilalomalla. Me hoidamme loput.