Premium Villas Vierumäki II, Villa Fas2 osuudet

Vierumäen parhaalle paikalle valmistuva upea paritalohuoneisto, jossa viimeistellyt materiaalit ja tehokkaasti suunniteltu laadukas Hirsihuvila. Kohteen arvioitu valmistumisaika on 02/2024

Ovelta avautuu upea luonto kangasmetsineen, hiihtolatuineen ja luontopolkuineen. Terassilta on maisema kauniille metsälammelle, joka saa sielun rauhoittumaan.

Tässä keitaassa täyttyy niin etätyöskentelyn,kuin lomarauhoittumisen tärkeimmät elementit. Vierumäen ja Suomen Urheiluopiston palvelut ovat välittömässä läheisyydessä ja huippuluokan golfkentille on avauslyönnin verran matkaa. Talot rakennetaan laadukkasta painumattomasta Honkarakenteen hirrestä.

Pyydä tarkemmat tiedot kuten pohjapiirros, asemapiirros, rakennustapaseloste ja huonekortit. Tässä kohteessa on lisänä takka, ulkoporeamme ja lasikaiteet.

Huvila sijaitsee n. 500m Holiday Clubin hotellikylpylältä, ravintoloista ja aktiviteettikeskuksesta. Cooken 1 teelle matkaa n. 450m. Vierumäen Urheiluopiston monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä.

Tonttien omistus on kiinteistön hallinnanjakosopimuksella ja kiinteistönylläpitopalvelut tarjotaan palvelusopimuksella huomioiden ylläpidon laatu, varmuus ja helppous.

KIINNOSTUITKO?

Jarno Purtsi
+358 50 381 7737

MUUT RAKENTEILLA OLEVAT KOHTEEMME

RAKENTEILLA OLEVAT kohteet KARTalla