Premium Villa 4Season

Vierumäen Suurjärjen rannalle rakentuva Premium Villa 4Season on upea ja monipuolinen kokoushuvila.

Huvilan on määrä valmistuu syksyllä 2024 ja tulee silloin vuokraukseen.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Jarnoon.

Jarno Purtsi
jarno.purtsi@premiumresorts.fi
+358 50 384 7737

Varattavissa / Available: Lokakuu / October 2024

Osoite / Address : Mäystintie 10, Heinola
Majoittuu/ accomodates: max 12 hlö
Kokoustaa / meetings capacity: 16 hlö
Catering keittiö / Catering kitchen
Tilava sauna / Spacious sauna & spa
Ulkoporeamme / Jacuzzi
Rakennusvuosi / Build: 2024

Koko: 315m2 huoneisto ala + iso terassi + autokatos

Villa 4 Season on moderni kokoushuvila upean ja rauhallisen Suurjärven rannalla Vierumäen palvelujen välittömässä läheisyydessä. Huvila koostuu neljästä rakennuksesta ja on huoneistopinta-alaltaan reilu 300m2, jonka lisäksi reippaan kokoinen terassi tarjoaa
mahdollisuuden nautiskella kauniista Heinolan luonnosta järven välittömässä läheisyydestä. Huvilassa on kaunis näkymä järvimaisemaan 270astetta eli lähes joka suuntaan. Päärakennuksessa on tilava kokouspöytä 16 henkilölle, Huippuluokan kokousvälineet. (Artome
M10) Erinomaisen laadukas Catering keittiö, iso olohuone järvinäkymillä sekä erillinen, mutta avattava TV- huone, joka toimii myös kahden henkilön makuuhuoneena. Päärakennuksen täydentää lasitettu terassi, joka kuitenkin on lattialämmityksellä täysiverinen jatko olohuoneelle.
Terassi avautuu jokaiselta sivultaan ja luonnon läheisyys pääsee huvilaan sisälle. Terassilta löytyy kesäkeittiö Espanjalaisella grillillä ja upealla ”leijuvalla takalla” Myös terassilta löytyy erinomaiset tilat oleskeluun, kokoustamiseen ja nautiskeluun.

Sauna on suomalaisen kesämökin keskipiste ja niin se on myös Villa 4 Seasonissa. Tilavassa saunassa on sekä puukiuas, että sähkökiuas ja saunomaan mahtuu isompikin porukka. Terassilta löytyy laadukas ulkoporeamme. Saunarakennuksessa on loungetila oleskeluun sisältäen minikeittiön ja oman kamiina takan. Myös erillinen makuuhuone löytyy saunarakennuksesta ja tämän lisäksi loungessa on vuodesohva kahdelle henkilölle. Majoitusrakennuksessa on kolme erillistä kahden hengen Sviittiä. Jokaisessa Sviitissä on vuodepaikat kahdelle, oma kylpyhuone ja suora näkymä järvelle ja pääsy liukuovesta terassille. Sviitit on varustettu viilentävin ilmalämpöpumpuin. Neljäs rakennus on autokatos, jossa on latauspisteet useammalle sähköautolle.

Villa 4 Season is a modern venue for meetings, incentives & events located in beautiful Finnish nature on a lake side and still close to many services. Spectacular view and a location on a small peninsula offers a unique picturesque escape. The Villa is actually four buildings, each of them with dedicated focus. Main building with a living room, meeting facilities, catering kitchen, and glass terrace. Sauna building with outdoor jacuzzi and a lounge & bedroom. Accommodation building has three beautiful bedrooms each with private baths.

MUUT RAKENTEILLA OLEVAT KOHTEEMME

RAKENTEILLA OLEVAT kohteet KARTalla